Annons:

Målilla förlänger med egna produkter – handlar om kvintett spelare

Målilla Bandy förlänger kontraktet med fem spelare. Foto: Ossian Mathiasson

Målilla förlänger med egna produkter – handlar om kvintett spelare

Målilla Bandys säsong är över – men arbetet inför den kommande är redan igång. Målilla har redan förlängt med fem spelare inför nästa säsong.

Annons:

Det handlar om 23-årige Eric Sundberg, 20-årige Marcus Skoog samt 17-åringarna Melvin Hermansson-Kling, Leo Stolt och Knut Gunnarsson.

"Arbetet med laget för kommande säsong har pågått sedan slutet på säsongen och nu börjar vi komma en bit på väg, det känns väldigt bra att kunna presentera att 5 egna produkter har lämnat klartecken för spel nästa säsong", skriver Målilla Bandy i ett pressmeddelande.

Målilla har också förhoppningar om att kunna behålla merparten av truppen.

"Vi har även stora förhoppningar att kunna behålla de flesta spelare från säsongen som varit och de flesta har lämnat positiva signaler till oss. Som det ser ut i dagsläget så är det bara Eric Jakobsson som troligtvis flyttar till Uppsala och Joel Johansson som på grund av jobb inte kommer att spela vidare hos oss, men båda har aviserat att de spelar i Målilla om det blir ändrade förutsättningar". 

Jesper Lüning har sedan tidigare aviserat att han inte blir kvar som tränare i klubben.

"Vi jobbar också vidare med tränarbiten och har en del krokar ute och diskuterar lite olika upplägg och möjligheter. Samtal med nya spelare förs självklart med förhoppning att vi ska förstärka truppen och ta sikte på att klättra i tabellen till kommande säsong. Men vi måste vara tålmodiga i det arbetet och respektera vår plats i hierarkin bland bandylagen i närområdet", skriver Målilla Bandy.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt